F1 The Flying Dutch Max Camping

De F1 Oranjecamping Hongarije bestaat uit 2 gedeeltes die beiden op hetzelfde terrein liggen.

The Flying Dutch Max Camping is gesitueerd op het eerste stuk van het terrein vanaf de toegangsweg en ligt naast de feesttent. De campingplaatsen bevinden zich ongeveer tussen de 200 en 100 meter van de toegangspoort (5) tot het circuit. Op dit gedeelte van de camping geldt een stilteperiode van 00:00 tot 07:30; dat betekend dat er na 00:00 ’s nachts geen kabaal of geluidsoverlast gemaakt of met auto’s op het terrein gereden mag worden.  Op het terrein staat een grote F1 feesttent die ook gebruikt zal worden voor het serveren van het ontbijt. (elke morgen van 08:00-10:30) Dit ontbijt is in buffetvorm en onbeperkt en bestaat uit o.a. roerei (scrambled eggs) broodjes, beleg (kaas, ham, salami, boterhamworst) zoetigheden, Nederlandse koffie, thee, melk, fruitsap, vers fruit etc. Tevens bevinden zich bij de feesttent een groot aantal toiletten.

Op het Flying Dutch Max terrein bevindt zich ook een gedeelte vlak naast de familie-camping wat een stuk van de feesttent verwijderd ligt.

Op dit afgesloten privé terrein is security aanwezig, Elke deelnemer krijgt van ons een polsbandje dat gedurende het hele weekend gedragen dient te worden, personen zonder polsbandjes worden van de camping verwijderd.

FACILITEITEN:

Standaard campingplaatsen: 5x8m = 40m2

* VIP PLAATSEN = GROTE PLAATSEN (8X8m= 64m2).

* Nederlands sprekende receptie.  

* 24 uurs security / bewaking 

* Stroompunten gezekerd tot max. 6 ampère.  

* Aanwezigheid warmwater douches, sanitaire ruimtes inclusief spoelwatertoiletten en mobiele toiletten.

* Aanwezigheid van feesttent met feestprogramma en catering.

* Ontbijt verkrijgbaar in buffetvorm (onbeperkt) met Nederlandse koffie.

* Aquapark aanwezig op slechts 2 km (http://www.aquarena.hu).

Verboden: 

  1. Drugs
  2. Geluidinstallaties
  3. Zwembaden (ook kleintjes niet)

Dit verbod geldt voor iedereen zonder uitzondering. De security zal hierop strikt toezien.

De camping kan ook bezocht worden indien men de reis per vliegtuig maakt. Goedkope vliegtickets zijn te bestellen via www.wizzair.comEr is een transferservice beschikbaar evenals slaapgelegenheden (in tenten). Deze tenten worden kant en klaar opgeleverd inclusief luxe luchtmatrassen, slaapzak, kussen en hoeslakens.

Voor details betreffende de tent verhuurservice klikken op “Tent verhuur service in Menu linkerkant.