F1 The Flying Dutch Max Camping

UPDATE 26-04-2022: uitbreiding op terrein tegenover goedgekeurd, kampeerplaatsen aanwezig!

De F1 Oranjecamping Hongarije bestaat uit 2 gedeeltes die beiden op hetzelfde terrein liggen.

The Flying Dutch Max Camping is gesitueerd op het eerste stuk van het terrein vanaf de toegangsweg en ligt naast de feesttent en tot ingang 6 van het circuit is het 400 meter. Op dit gedeelte van de camping geldt een stilteperiode van 01:00 tot 07:00; dat betekend dat er na 01:00 ’s nachts geen kabaal of geluidsoverlast gemaakt of met auto’s op het terrein gereden mag worden.  Op het terrein staat een grote F1 feesttent die ook gebruikt zal worden voor het serveren van het ontbijt. (elke morgen van 08:00-10:30) Dit ontbijt is in buffetvorm en onbeperkt en bestaat uit o.a. roerei (scrambled eggs) broodjes, beleg (kaas, ham, salami, boterhamworst) zoetigheden, Nederlandse koffie, thee, melk, koud water, fruitsap,  etc. Tevens bevinden zich bij de feesttent een groot aantal Dixie-toiletten.

 

Op dit afgesloten privé terrein is security aanwezig, Elke deelnemer krijgt van ons een polsbandje dat gedurende het hele weekend gedragen dient te worden; personen zonder polsbandjes hebben geen toegang en worden van de camping verwijderd. Alle faciliteiten zijn exclusief voor onze gasten die daarvoor ook betaald hebben.

FACILITEITEN:

Standaard campingplaatsen: 5x8m = 40m2

* VIP PLAATSEN = GROTE PLAATSEN (8X8m= 64m2).

* Nederlands sprekende receptie.  

* 24 uurs security / bewaking 

* Stroompunten gezekerd tot max. 6 ampère.  

* Aanwezigheid warmwater douches en mobiele toiletten.

* Aanwezigheid van feesttent met feestprogramma en catering.

* Ontbijt verkrijgbaar in buffetvorm (onbeperkt) met Nederlandse koffie.

* Aquapark aanwezig op slechts 2 km (http://www.aquarena.hu).

Verboden: 

  1. Drugs
  2. Geluidinstallaties
  3. Zwembaden (ook kleintjes niet)

Dit verbod geldt voor iedereen zonder uitzondering. De security zal hierop strikt toezien.

De camping kan ook bezocht worden indien men de reis per vliegtuig maakt. Goedkope vliegtickets zijn te bestellen via www.wizzair.com.  Huurtenten zijn ook beschikbaar, deze tenten worden kant en klaar opgeleverd inclusief luxe luchtmatrassen, slaapzak, kussen en hoeslakens.

Voor details betreffende deze service, indien er gereisd wordt per vliegtuig, klikken op “Aankomst per vliegtuig” in het Menu