F1 The Flying Dutch Max Camping

De F1 Oranjecamping Hongarije bestaat uit 4 gedeeltes: The Flying Dutch Max 1 & Familieclub 1 op hetzelfde terrein en The Flying Dutch Max 2 & Familieclub 2 op een tegenover liggend terrein.

Ligging op het terrein naast het circuit bij tribune 5 (vroeger ingang 5)

Dit gedeelte is gesitueerd op het eerste stuk vanaf de toegangsweg en ligt naast de feesttent en tot ingang 6 van het circuit is het 400 meter. Op dit gedeelte van de camping geldt een stilteperiode van 01:00 tot 07:00; dat betekend dat er na 01:00 ’s nachts geen kabaal of geluidsoverlast gemaakt of met auto’s op het terrein gereden mag worden.  Op het terrein staat een grote F1 feesttent die ook gebruikt zal worden voor het serveren van het ontbijt. (elke morgen van 08:00-10:30) Dit ontbijt is in buffetvorm en onbeperkt en bestaat uit o.a. roerei (scrambled eggs) broodjes, beleg (kaas, ham, salami, boterhamworst) zoetigheden, Nederlandse koffie, thee, melk, koud water, fruitsap,  etc. Tevens bevinden zich bij de feesttent een groot aantal Dixie-toiletten.

 

The Flying Dutch Max 2 (nog beschikbaar voor alle kampeervormen)

Dit terrein ligt aan de andere kant van de weg en heeft ook sanitaire voorzieningen zoals op het terrein van The Flying Dutch Max 1 (douches, spoelwatertoiletten en dixi’s. De afstand tot de ingang 6 van het circuit is ongeveer vergelijkbaar met dat van The Flying Dutch Max 1. Uiteraard is er toegang tot de feesttent en catering van het andere terrein. (zie beneden een pdf-kaart van de ligging)

Flying Dutch Max terrein 2 nieuw pdf

 

Op deze 2 afgesloten privé terreinen is security aanwezig; Elke deelnemer krijgt van ons een polsbandje dat gedurende het hele weekend gedragen dient te worden; personen zonder polsbandjes hebben geen toegang en worden van de camping verwijderd. Alle faciliteiten zijn exclusief voor onze gasten die daarvoor ook betaald hebben.

FACILITEITEN:

Standaard campingplaatsen: 5x8m = 40m2

* VIP PLAATSEN = GROTE PLAATSEN (8X8m= 64m2).

* Nederlands sprekende receptie.  

* 24 uurs security / bewaking 

* Stroompunten gezekerd tot max. 6 ampère.  

* Aanwezigheid warmwater douches en mobiele toiletten.

* Aanwezigheid van feesttent met feestprogramma en catering.

* Ontbijt verkrijgbaar in buffetvorm (onbeperkt) met Nederlandse koffie.

* Aquapark aanwezig op slechts 2 km (http://www.aquarena.hu).

Verboden: 

  1. Drugs
  2. Geluidinstallaties
  3. Zwembaden (ook kleintjes niet)

Dit verbod geldt voor iedereen zonder uitzondering. De security zal hierop strikt toezien.

De camping kan ook bezocht worden indien men de reis per vliegtuig maakt. Goedkope vliegtickets zijn te bestellen via www.wizzair.com.  Huurtenten zijn ook beschikbaar, deze tenten worden kant en klaar opgeleverd inclusief luxe luchtmatrassen, slaapzak, kussen en hoeslakens.

Voor details betreffende deze service, indien er gereisd wordt per vliegtuig, klikken op “Aankomst per vliegtuig” in het Menu