Package DEAL (campingplaats & tribune-tickets)

Voor de 2024-editie zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met de in Nederland bekende online F1 ticketverkoper Race-Experience, mede vanwege hun expertise op het gebied van ticketverkoop en de daarbij behorend grote keuze aangeboden tribunes. We bieden zelf geen package-deals meer aan; deze zijn aan te schaffen via onderstaande banner (klik op “lees meer”)

F1 Oranje Camping – Hungaroring – Grand Prix Hongarije 2024

 

TRIBUNES DICHTBIJ DE CAMPING:

RED BULL TRIBUNE: Mooie genummerde zitplaatsen dicht op de baan! Deze tribune heeft sinds jaren de naam RED BULL tribune. De ligging is vlakbij de camping en vlak voor het rechte stuk start/finish-pitwall. Van hieruit zie je de start achterkant veld en goed zicht op de baan (laatste stuk bocht) Ook staat er een groot LED-TV scherm. 

De ZILVER 3 tribune  ligt vlak naast de Red Bull  tribune. Het zijn zitplaatsen dicht op het circuit waardoor je een zeer goed zicht hebt op de baan en dus ook de F1 bolides. De tribune ligt op het hoogste gedeelte van het circuit na de bochtencombinatie en in de laatste bocht naar de start/finish toe; hierdoor kan je de bolides zien  afremmen voor de bochtencombinatie en uit-accelereren in de laatste bocht naar de finish toe. Tevens kan men ook de start zien (achterkant veld). Ook hier staat er een groot LED TV-scherm. 

De ZILVER 5 tribune: tribune langs het laatste rechte stuk vóór de bochtencombinatie van laatste deel van de baan (voor tribune 3). Ligging ook dichtbij de camping! 

Hier zie je de bolides met hoge snelheid langs rijden en sterk afremmen voor de bochten-combinatie. Voor de durfal een riskante gelegenheid om een inhaalactie te wagen.. 

De ZILVER 6 tribune (bovenstaande foto genomen vanaf deze tribune): 

De nieuwe Oranjetribune (stiekem onze aanrader, daar waar MAX op de baan in 2022 de 360-spin maakte); wordt speciaal gebouwd voor de F1, ligging vlak naast de F1 Oranjecamping en het zijn perfecte, genummerde zitplaatsen. De S3 tribune ligt er naast dus in de moeilijke bochtencombinatie voor het rechte stuk start/finish. Tevens staat er een enorm groot LED-scherm waardoor je de wedstrijd ook goed kan volgen. Helaas bouwt men deze tribune niet elk jaar maar in 2024 zal die gelukkig weer van de partij zijn! Voor de gelouterde F1 fan the place to be…Aanrader…

Voor donderdag staat vanaf 16:00 uur de pitwalk* op het programma. Vroeger was deze gratis toegankelijk voor iedereen met deze package tickets! Vanaf 2022 echter moet hiervoor betaald worden (was in 2023 €25,-)