Verzekering tegen afgelasting-verplaatsing

Een nieuw onderdeel in de prijslijst voor 2021 was een verzekering in geval de GP Hongarije niet plaats vindt of voor publiek niet toegankelijk. Ook voor de 2024-editie zullen we deze verzekering wederom aanbieden. Het niet plaats vinden van de GP F1 kunnen allerhande oorzaken voor zijn; door een wereldwijde pandemie, oorlog of door andere factoren zoals bv faillisement van de organisatie Hungaroring. De prijzen voor deze verzekering zijn per persoon en betaald binnen 30 dagen na de definitieve aankondiging van de afgelasting het betaalde campingticket terug indien de GP Hungaroring geen doorgang vindt (met publiek). Ook indien de race verplaatst zou worden naar een andere datum en de verzekerde hierdoor verhinderd zou zijn en daardoor de race niet kan bezoeken kan men aanspraak maken op de verzekering afgelasting. Deze verzekering is met name bedoeld voor mensen die hun betaalde tickets terugbetaald willen en er niet voor kiezen om een voucher te ontvangen.

Let op:
Deze verzekering dekt dus niet het eigen onvermogen om af te reizen naar Hongarije door ziekte of anders. Dit moet men zelf regelen d.m.v. een reis en/of annuleringsverzekering.

Prijzen verzekering gegarandeerde terugbetaling campingticket

Deze verzekering dekt afgelasting of verplaatsing GP Hongarije en de premie is per persoon:

Brons: €20,-

Zilver: €23,-

Zilver package: €58,-

Goud: €25,-

Goud package: €60,-

V.I.P: €30,-

V.I.P package: €65,-

Huurtent pop-up: €12,-

Huurtent XL €18,-

Indien de GP F1 Hungaroring in 2024 geen doorgang zou vinden door een pandemie of door b.v. een faillissement van de Hungaroring organisatie en heeft men géén verzekering dan geeft de F1 Oranjecamping hiervoor altijd een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. Deze voucher kan ingewisseld worden voor een plekje op de camping in de aankomenden editie’s. Het is niet noodzakelijk om verplicht te kiezen voor de eerstkomende GP, men kan ook een paar jaar wachten en deze dan alsnog inwisselen voor een plekje op de camping. Wil men geld terug kan dat alleen indien men bovenstaande verzekering neemt.