Routebeschrijving & F1 Oranjecamping reglement

Er zijn 2 mogelijkheden om bij het circuit te komen, dat is of midden door de stad Budapest ofwel gebruik maken van de ring autosnelweg M0 (vóór Budapest rechts houden en borden volgen M0)

Beide opties hebben een nadeel: Als het druk is in de stad vooral tijdens de spits raden wij aan om de M0 te gebruiken. Als het druk is dan kan de optie door de stad (wel mooi uitzicht) een tijdsverlies opbrengen van 2 uur. Het nadeel van de M0 is dat dit een stukje om is dus meer kilometers (+/-35)gereden dient te worden maar normaal gesproken wel file-vrij is dus veel relaxer zeker met een camper of caravan. Uiteindelijk kom je via de M0 op de M3 (afslag M3 Nyíregyháza) hierna de eerste afslag nemen (19) Mogyoród –  HUNGARORING. Boven aan de afslag op de rotonde 2e afslag (rechtdoor, borden volgen HUNGARORING – AQUAPARK) hierna zie pdf beneden klik op Route beschrijving!

Ga je door de stad dan volgt er uiteindelijk de oprit van de snelweg M3 Budapest-Nyiregyháza. Nyiregyháza blijven volgen tot afslag (19) Mogyoród – HUNGARORING   (zie kaartje beneden in PDF, klik op Route beschrijving)

Ligging F1 Oranjecamping The Flying Dutch Max:

Flying Dutch Max terrein 1&2 nieuw

Routebeschrijving Flying Dutch Max Camping via Aquapark (Aquaréna)

Routebeschrijving (A) F1 Oranje Camping

Routebeschrijving F1 Oranje Camping Hongarije “Flying Dutch Max” via M0 Kistarcsa:

Routebeschrijving (B)F1 Oranje Camping

Reglement voor onze F1 Oranje Club Hongarije

Wat mag er en wat mag er niet? Lees hier onze huisregels zodat iedereen hét F1 evenement in Hongarije ervaart als één groot feest! (PDF, klik er beneden op)

F1 Oranjecamping Reglement 2024 website pdf